levering

We hebben goede kennis van de scheepvaartroutes en kiezen voor de handige verzendroute die de levering sneller maakt. Gezien de lange verzending bieden we 6 verzendmethodes: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Airmail.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, moeten we uw bestelling verwerken en al uw artikelen door middel van strikte kwaliteitscontroles zetten. Hierdoor is de totale levertijd anders dan de levertijd alleen.

 

Totale levertijd = Verzendtijd + Bewerkingstijd

 

Het duurt ongeveer een paar werkdagen om pakketten van onze faciliteiten naar uw bestemming te verpakken. De meest felige levertijd is 7 dagen. De exacte levertijd is gebaseerd op de verzendmaatschappij's standaard (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) en de verzendmethode die u heeft gekozen.

Wij bieden gratis verzending aan. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een email waarin wordt bevestigd dat uw goederen in uitvoering zijn, die ook een trackinglink bevat. Gelieve uw juiste adres en geldig telefoonnummer te versturen! Elk verlies dat wordt veroorzaakt door een verkeerd adres of contactnummer is op klanten.

Leveringen zijn afhankelijk van voorraad beschikbaar. Als we een probleem hebben met uw bestelling, zoals het bestaan ​​van een item, dan bel je. Als u niet beschikbaar bent, sturen wij u een email die u laat zien welke acties we nemen. In sommige van onze leveringsmethoden kunt u de verzendingslevering volgen tot het door u is geleverd en ondertekend. Wij gebruiken een aantal vectoren om de bezorging aan u te beschermen. Onze kosten omvatten alle verzendkosten, verpakkingen en verzekeringskosten tot de waarde van de goederen die u aanschaft.

Verzendmethode:

Standaard Verzending: Regio inclusief Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië met 7-10 werkdagen.

Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

Brazilië, Rusland, Italië, Argentinië, Chili, Mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen.

 

Tijd verwerken

1-3 werkdagen (sommige producten duurt 5 werkdagen).

 

Wat als je uit bent wanneer je bestelling aankomt?

Als u uit bent wanneer het pakket aankomt, zal uw postbode of koerier u een kaart laten vertellen waar u uw discreet verpakt order kunt ophalen

Als uw pakket wordt bezorgd naar het dichtstbijzijnde bezorg kantoor, moet u het pakket ophalen.

Als uw pakket bij de dichtstbijzijnde koerierwinkel wordt geleverd, kunt u het ophalen of regelen dat het teruggestuurd wordt.

 

Wat als uw bestelling niet aankomt wanneer u wacht?

Als uw bezorging meer dan 4 werkdagen is verlopen, neem dan contact met ons op.

 

Waar stuur je shoesmarkbe.com?

shoesmarkbe.com zendt bijvoorbeeld naar veel landen

Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Japan, Maleisië, Nederland, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland,