Uitwisseling en retourneren

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop

Controleer zo snel mogelijk na ontvangst en open de accessoires niet voordat u het hoofdartikel voor de grootte controleert. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop dan zullen wij het graag vervangen of terugzenden als een voorwaarde. Dit retourneert het beleid. Gratis retourzendingen van 365 dagen. Retour iets voor welke reden dan ook tot een jaar nadat u het hebt gekocht. Wij geven u volledige terugbetaling of terugbetaling.

Aflossingsvoorwaarden

U kunt de goederen controleren en testen op een manier die in een winkel mogelijk zou zijn. Het is goed om schoenen te proberen voor de maat.
Als u een deel of al uw bestelling wenst terug te geven voor een terugbetaling of een uitwisseling, moet u ons binnen 14 dagen na de dag na levering van het artikel in kennis stellen. U kunt ons laten weten door een terugbetalingsverzoek in het volledige bestel gedeelte van uw account op deze website of per email of telefoon te sturen.

Waar schoenen mogelijk geen volledige terugbetaling krijgen als de schoen slechts gedeeltelijk teruggestuurd wordt.

Initiële elementen, bijv. Pins en g-strings kunnen niet teruggestuurd worden zodra de hygiëneafdichting is onderbroken. Producten kunnen niet teruggestuurd worden wanneer ze worden gedragen.

Klanten krijgen mogelijk geen volledige terugbetaling als items worden teruggegeven aan ons of gewassen, niet in de originele staat met de intacte tags, met een teken of geur (zoals parfum of sigarettenrook).

Wij vragen dat de artikelen samen met de originele verpakking van de fabrikant worden teruggestuurd, zodat toekomstige klanten het artikel kunnen ontvangen zoals door de fabrikant verstrekt.

Bewaar de verzendbewijs bij het verzenden van de goederen naar ons. Dit is voor uw veiligheid als de goederen in transit verloren gaan.

 

Recht om te annuleren

U heeft een wettelijk recht om uw bestelling te annuleren in het kader van de Verordeningen voor consumentencontracten van 2013 (informatie, annuleringen en kosten). Voor meer informatie, zie de pagina 'Recht op annuleren'.

Terugbetalingsbeleid

Voor aanvragen voor een volledige terugbetaling of annuleringen ontvangen binnen 14 dagen vanaf de dag na de levering van de bestelling, zullen wij de betaling terug te betalen, inclusief de kosten van verpakking en verzending (met uitzondering van de extra kosten die optreden als u een ander type van levering te kiezen dat Minder dure standaard leveringsstandaard aangeboden door ons). De koper is verantwoordelijk voor de terugkerende kosten van bestelartikelen.

Bij ontvangst van de gedeeltelijke bestelling, binnen 14 dagen na de dag na ontvangst, ontvangen we de bestellingskosten terug. Verzend- en verpakkingskosten worden niet terugbetaald. De koper is verantwoordelijk voor de terugkerende kosten van bestelartikelen.

Verzoeken om de terugkeer van de gehele bestelling of een gedeelte ontvangen na 14 dagen van de dag na de bevalling kan worden geaccepteerd naar eigen goeddunken en een creditnota of ruilbod. De verpakking en verzendkosten worden niet terugbetaald en de koper is verantwoordelijk voor het retourneren van de kosten items handhaving.

De standaard verpakking en verzendkosten voor items uitwisselen zal niet in rekening worden gebracht, tenzij de items uitwisselen vervolgens niet voor een terugbetaling, in welk geval het zal worden afgetrokken van de restitutie worden teruggestuurd naar ons. Express verzendkosten en verzendkosten voor uitwisselingen moeten vooraf worden betaald.

 

procedure

Als u een bestelling wilt basis van de Consumer Contract (informatie, annulering en bijkomende kosten) 2013. Klik hier voor meer informatie annuleren.

Om een ​​verzoek om teruggaaf indienen via deze website, inloggen op uw account, ga naar "Completed orders", klikt u op "Zoek items" naast de bestelling, vul het formulier in en klik op "verzenden verzoek tot terugkeer". Als alternatief kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail met uw ordernummer, je gewoon wilt terug te keren en omdat ze willen het terug.

U ontvangt dan een email met uw herstelverzoek ID en instructies over het retourneren van de artikelen.

Wij zullen het met u eens zijn om het product te betalen, te vervangen of te vervangen volgens beschikbaarheid.

Voer opnieuw de terugkeer items zonder de vereiste vertraging en uiterlijk binnen 14 dagen vanaf de dag dat uw verzoek stuurde u voor terugkeer. Wij raden u aan om een ​​geregistreerde post of track en track methode te gebruiken die voldoende dekking biedt voor de verzonden waarde.

Na ontvangst van het pakket, zullen we bepalen of het item om de terugkeer in overeenstemming met ons beleid aanvaardbaar.

Na ontvangst van de geretourneerde goederen zullen wij u een bevestiging per e-mail en uw terugbetaling zal binnen 7 dagen verwerkt.

Terugbetalingen worden teruggestuurd met dezelfde betaalmethode die voor de eerste transactie wordt gebruikt. Het kan een paar extra werkdagen duren voordat het bankwezen en een creditcard om de fondsen terug te betalen op uw creditcard of bankrekening zodra we de teruggave hebben verwerkt.

Als het artikel onaanvaardbaar is, zullen we het terugsturen met een uitleg van de redenen voor het retourneren.